tisdag 22 december 2009

Pedofili

Hihi, Alice är pilsk. Den lilla vita söta katten har precis slutat amma Haddok och nu, bokstavligt talat, skriker hon efter att bli påsatt. Hon går runt hela huset och bara jamar. Hon kryper på framtassarna med rumpan i vädret och svansen formligen vibrerar Det är sjukt att se en kåt katt. Hon försökte få Haddok att betäcka henne innan. Stackars Haddok som knappt är 4 månader blev ju helt nervös när han nästan blev våldtagen av sin egen mor. Naturen är twisted.
Elinor vägrar inse att Alice beter sig som en brunstig tjur (jag vet att det inte går att vara en brunstig tjur, därför är det roligt). När jag igår sa till Elinor att Alice var pilsk med tanke på hur mycket hon jamade sa hon bestämt: Det är hon inte alls det, hon har bara lite ont i magen.
Hon är som en orolig pappa som vägrar inse att hans fina lilla flicka har växt upp och kommit in i puberteten och börjat använda string.

En annan rolig sak. Idag hade jag inget att göra så jag tog en tur till Malmös industriområde (netonnet) och hälsade på en liten tomte som jobbade där. Tomten blev överraskad och sen fick jag följa med runt och titta på när tomten jobbade. Det var trevligt. Men framförallt var det trevligt att träffa tomten :)


Det snöade ännu mer idag. Jag blir så glad att jag blir helt euforisk och inte vet var jag ska ta vägen. Det slutar med att jag blir helt apatisk och bara sitter och tittar på snön som faller utanför fönstret.

torsdag 17 december 2009

Lite krucefix

Ojoj, så min födelesedagshelg kom och gick rätt fort. Och jag gillade den. Den var mys och början på något bra. Även om den sög lite ibland.

I torsdags jobbade jag och fick en kaka vid 12 av en väldigt söt person. Jag fick även andra fina presenter på torsdagen som jag blir tårögd av att tänka på. På fredagen fick jag grattissms av olika folk och gick ut med Lykke och Rebecka. Vi var fina och blev lagom berusade hyfsat billigt. Vi träffade även på en gammal konfakompis och en fd klasskamrat till mej som joinade oss en stund. Sedan fick jag en obehaglig överraskning och sen åt vi fyllemat.
Jag har kommit på den stora anledningen till att jag inte fylleräter. Först så slutade jag med det mest för att jag blev tjock av det. Men nu, när jag fylleåt i fredags kom jag på varför jag slutade göra den av en annan anledning. Nämligen, det är jävligt äckligt. Precis som jag alltid har sagt (eller iaf sen jag slutade fylleäta) det är att eftersom man ändå är full känner man inte smaken tillräckligt6 väl för att kunna njuta av maten och man minns ju knappt sen att man ens åt. Mening med det? NEJ! Sedan är det, iaf för mej, som att spä på bakfyllan dagen efter med fyra flaskor vodka. Jag mår skit dagen efter av att fylleäta. Jag mår illa, har huvudvärk, blir helt torr i munnen. Alltså, jag blir bakfull som vanligt, fast 4 gånger värre. Nej usch, ingen mer fyllemat för mej. Nu vet verkligen varför jag inte gör det. Dock tycker jag om att bakisäta, så jag unnar mej hellre det än fyllemat man ändå inte kommer ihåg smaken på. Att bakisäta är dock fantastiskt för då är det tvärt om mot att fylleäta. Smakerna förstärks och man verkligen njuter, antagligen för att man behöver fettet och saltet och sockret för att må bättre en dag som dagen efter.

På lördagen jobbade jag igen och sedan tillbringade jag ett antal timmar utanför nationen för att försöka rädda en full kille. Hihi, det kändes som att publaget blev något slags hjältelag som trotsade kyla och blåst för att rädda den för fulla killen. Dock trotsade kylan mej så jag gick in och fick dessutom låna en extra jacka. Så, jag stod där med två jackor. En annan stod bredvid mej i skjorta. Inte helt okej. Kände mej som en riktigt pussy. Men jag är ju tjej och kan behöva räddas ibland jag med. Inte så mycket hjältestatus för min del dock.
På söndagen sov jag inte hemma, åkte till Malmö för att träffa min gamlefarmor för att ha kvalitetstid med henne. Åkte därifrån med magen fylld av torra kakor för att träffa Rebecka och David. Vi kom hem från Malmö klockan 10 på kvällen ungefär och då åt jag lasange. Sen pratade jag i telefon alldeles för länge och kände mej som ett svin trots att jag inte är det. Men nu är det bra.

Så har nästan hela denna veckan förflutit också. Ikväll ska jag på tackfest, sitter här med nyduschat hår och nyrakade ben. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mej men det löser sig. Jag hittar alltid nått. Sen har jag köpt två julklappar, ett par nya skor till mej själv som är så snygga att jag skulle kunna sexa dom och smink till mej själv för 600 spänn. Det är det som är så najs med att fylla år på julen. Dels så blir juletiden dubbelt så rolig och jag får handla upp mina födelsedagspengar på saker som jag hittar som jag vill ha när jag egentligen får köpa julklappar. FÖR, man få använda sina födelsedagspengar på sig själv, det är meningen.

tisdag 8 december 2009

All I want for christmas...

Sitter och lyssnar på house och är väldigt trött. Dock känner jag lite pepp inom mej. House gör en pepp.

Idag är en lugn dag, imorron kommer resten av veckan och jag kommer få fullt upp. Eller inte stressigt men jag kommer ha saker att göra hela tiden. Och det känns sjukt bra. På fredag fyller jag år. Blir 19 och inleder mitt sista år som tonåring. Får lite noja när jag tänker på det. Känner mej gammal. Vilket gör mej lite ledsen. Menmen, jag kan knappast låta bli att fylla 19, om jag inte dör förstås men då fyller jag hellre 19. Åldersnoja är bättre än dödsångest.
Mitt liv har tagit en konstig vändning Jag visste inte att det kunde kännas såhär. Jag visste ingenting.
Jag lagad mat idag. God mat som man blir sjukt mätt på. Men mycket bacon. Jag älskar bacon. Imorron ska jag äta rå fisk och tappa saker, på torsdag ska jag äta lunch med Emma och jobba på Lunds för Peter och Petter, på fredag ska jag grattas och gå ut med mina två bästa vänner Rebecka och Lykke. På lördag ska jag äta brunch och är uppbokad hela kvällen och så ska jag jobba för Max på hans sista pub för terminen. På söndagen ska jag jobba, åka till Malmö och hälsa på min gammelfarmor samt fotas med Rebecka.
Vilken helg. Kan kännas tragiskt att jobba dagarna innan och efter sin födelsedag men det är precis så jag vill ha det. Jag har så sjukt kul när jag jobbar. Minst lika kul som när jag går ut. Så...

Idag skrev jag min önskelista. Jag gjorde en sjukt satsig mysgrej av det genom att sätta mej i det nersläckta biblioteket med bara ljus tända och adventstjärnan. Jag lyssnade på julmusik och drack julte med mycket mjölk och satt där och myste och skrev min önskelista. Kände mej riktigt julig. Och den känslan strävar jag efter. Och jag känner den ibland. Och då mår jag bra. Nästa helg ska vi göra julgodis. Jag lääängtar...

Min önskelista
  • En ny iPod (har slarvat bort min gamla)
  • Ny hörlurar (till iPoden)
  • Knästrumpor (över knäet)
  • Presentkort på klädaffärer
  • Långa halsband
  • RESTEN!

Typ :)

måndag 7 december 2009

Hörde jag skål?

Helgen kom och gick. Oj. Vilken helg.

Så, i fredags klockan 8 på morgonen satte mej i mattehuset med min tenta framför mej och insåg att den var mycket enklare än vad jag trodde att den skulle vara. Vilket gjorde mej lite bitter, Hade den vetat att den skulle vara så lätt skulle jag pluggat mer. Jag trodde att det var ycket svårare än vad det var. Så, det gick inte så dåligt som jag trodde att det skulle gå. Men dåligt gick det, och omtentan kommer komma.

Men, jag blev klar en timma tidigare så vid typ 11 var jag ute ur fängelset och jag stack ner på stan och köpte typ för jag skulle sy. Jag kan i och för sig inte sy. Och när jag säger att jag inte kan sy menar jag, att jag verkligen inte kan sy. Alla gånger jag har försökt vara kreativ genom att sy mina egna kläder eller fixa till dom gamla har det ofta (alltid) slutat i katastrof och trasiga plagg. Så sy kan jag inte. Så mamma fick göra. Så duschade jag istället. Det var säkrast så. Sen gick jag runt och fixade mej hela dagen och duttade med mej själv och det var underbart. Sen vid 5 kom Mikan hem till mej och vi fixade det sista och tog en fördrink i biblioteket och lyssnade på Ace of Base. Sjukt skön.
Sen bar det av till Lunds och kvällen blev överlag bra. Enda misstaget var egentligen mitt eget fel, eller ödets beroende på hur man ser det. Jag tappade min mobil i toaletten. Hur lyckas man med det. Och jag ska tillägga att jag var helt nykter när det hände. Jag ska också tillägga att toaletten var ren och spolad. Bara så alla vet. Så nu har jag min gamla mobil som är dålig. Men den duger än så länge.
Resten av kvällen blev iaf bra. Jag hade sjukt kul och... tja, kvällen blev bara bra. Väldigt bra. Blev lagom full, hade sjukt kul, väldigt trevligt sällskap. Perfa! På lördagen jobbade på Maccas och Richies sista pub (någonsin) och det var sjukt mycket drägg ute just den kvällen. Vilket sög. Jag vill aldrig mer stå rökvakt. Jag är så dålig på att ta skit.
Sen på söndagen jobbade jag, stack direkt till gymmet och sen blev det julbord och hur mycket mat som helst. Blev dock sjukt besviken för att de inte hade några lussebullar på julbordet. Men dom hade väldigt god gröt. Jag hade glömt bort hur gott med är med risgrynsgröt. Gud vad gott det är. Och ostkaka. Jag älskar ostkaka. Jag tror jag ska fantisera om ostkaka ikväll när jag ska sova.

Saknar dej.

fredag 4 december 2009

Vaffö då rå?

Nu sitter jag framför mammas dator i min rumpnisse-outfit och mamma tupperar mitt hår. Det är ju de som är grejen med rumpnissar. De har inget hår på halva huvudet och skitstort hår på andra halvan. Dock tänker jag inte vara så satsig. Jag kör stort på bakhuvudet och låter resten hänga.

Mitt långfinger är skadadat (som det så fint heter - copyright Lykke) eftersom jag råkade cuta det på en prislapp inne på HM. Den affären är dum just nu enligt mej. Var inne där för att hitta en ny bh eftersom jag typ inte har några. Och jag hittade jättemånga söta och fina bhar som jag ville ha, och som jag för en gångs skulle(?) kunde unna mej eftersom jag precis fått CSN. MEN, naturligtvis fanns det inte en enda bhjävel som passade. Antingen var kuporna för små eller så var jag för smal. Jag inser naturligtvis att det kunde varit mycket värre och att det är ett rätt trevligt problem att ha för stora bröst och för litet omfång för att kunna hitta bhar på HM men det är fortfarande störigt för deras bhar är såå fina och dessutom billiga (sen att de blir sunkiga och uttänjda efter en vecka för att barnen i Kina inte fattar hur man syr bhar är en annan sak).

Nu ska jag stoppa en frukt i magen och vänta på Mikan. Jag hoppas att detta kommer bli en fet kväll.











Såhär ser jag ut i filmen. Oattraktivt?
Såhär ser jag ut i boken.
Och är nog mest lik den då.

JAAA!!

Och, TENTAN ÄR ÖVEEEERR!!!

Fy i helvete vad skönt. Jag tror jag dör!!! Nu ska jag släppa det. Helt totalt. Om någon bara t-testning jag bara va? Så var det i och för sig innan också men skitsamma. Nu jävlar ska jag glömma allt som har med statistik att göra. Så får jag plugga om det inför omtentan som jag antagligen måste göra. Men nu i helgen, ska jag baraaa fira. Och äta. Känns som att jag inte ätit på flera dar. Åh jag vill ha potatismos! Mammas potatismos! Jag äter sällan ordentligt när jag har tenta eftersom jag bor på biblioteket, typ. Igår på biblioteket träffade jag Kajsa. Det var en trevlig syn att träffa henne.
Nu ska jag på stan och sen ska jag börja fixa mej inför kvällen. Ska fixa mej hela dagen :D Och bli världens sötaste rumpnisse.