torsdag 29 maj 2008

I'm a cat, I'm a kitty cat, and I dance dance dance and I dance dance dance

kom igen, waytofuckedup? Det är ju bara pinsamt. Mr Emo ringde och bad mig växa upp. Sheistootired passar ganska bra för just nu är jag väldigt trött. Klockan är lixom halv ett. Pssh, jag har fortfarande inte lyckats frigöra minne. Åh, jag är dålig, får väl typ fortsätta imorron, förhoppningsvis.

Och låta bli att tänka på skolan, AH! Ångest, har fortfarande en massa saker som jag borde ha gjort för längesen.

onsdag 28 maj 2008

Fri frakt bara idag.

Idag har det varit en sådan hemsk dag, för den har bara glidit ur händerna på mig.

Den började ganska bra med att jag steg upp i tid och gick till sjukhuset (ingen fara, skulle bara hälsa på mamma) och så skulle jag assistera vid filmningen. Egentligen skulle jag bara titta på när dom filmar men så ville dom helt plötsligt ha med mig i filmen, vilket jag verkligen inte var beredd på. Men det ville dom iaf, så jag skulle spela tonårsmamma som precis förr ut en sjuk unge. Det var jobbigt, ligga där, mitt bland en massa sjuksköterskor som visste vem jag var (Ullas dotter) men som jag aldrig hade träffat och samtidigt spela orolig. Det kändes jävligt odd alltså, framförallt kändes det hemskt. eftersom mitt "barn" låg en meter ifrån mig och höll på att dö. Hur reagerar man på det?

Efter filminspelningen (2 stycken, andra gången slapp jag tack och lov att spela mamma och fick spela sjuksköterske-elev istället) så gick jag hem och sov. Vaknade utav att Robban väckte mig kvart över sju för att kolla om jag vill äta. FITTA! Jag skulle ju ha varit på stadsteatern för att titta på Lykke för en kvart sedan. Jag fick skynda mig som fan och när jag kom ner till stadshuset upptäckte jag att jag naturligtvis glömt mitt lås till cykeln Typ fan också...

Fast Lykke var jätteduktig, även om jag inte såg hela så ägde hon allt och alla. Plus att hon var skitsnygg :) Jag har en duktig snygg kompis :)

Nu ska jag försöka fixa med min dator, ska försöka frigöra lite minne på hårddisken eftersom den är helt full. Hur jag har lyckats med det har jag tyvärr ingen aning om. Jag fattar inte vad det är som tar upp så mycket plats. Försökte frigöra lite minne för ett tag sedan och det slutade med att jag råkade avinstallera iTunes, så nu kan jag inte lägga in ny musik på min iPod, jippi.
Fittdator...

måndag 26 maj 2008

Jag. Har. Tråkigt.

Är du ett Disney Freak??Vilka av dessa 64 filmer har du sett?Om det är fler än 40 så är du en riktig Disney freak!

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit & de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 10

[x] Törnrosa
[x] Pongo och de 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[x] Bernard och Bianca 2
[x] Micke och Molle
[x] Taran och den magiska kitteln
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 10

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 9

[x] Atlantis
[] Lilo och Stitch
[] Skattkammarplaneten
[] Björnbröder
[] Kogänget
[] Vilddjuren
[x] Alice i underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia

Antal: 4

OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[ ] The Mighty Ducks
[] Isprinsessan
Antal: 7

[] The pacifier
[] Miracle
[] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[] Mary Poppins
[] Remember the Titans
[x] National Treasure
Antal: 2

ANIMERAT
[x] Bilar
[] Superhjältarna
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[] Den lilla kycklingen
[] Dinosaurier
Antal: 5

47/64

Shawty get loose!

Wiiie, fick brev från Nordea idag och min lön har kommit in, nu är jag lite rik :)
Alltså, det är skittråkigt att jobba, men när man ser siffrorna på pappret så är det på ett sätt värt det.

Jag har köpt ett nytt piecringsmycke som är väldigt snyggt, dock så kan jag inte använda det för jag vet inte hur man öppnar det (alltså, det är en rund ring till naveln, lite svårt att förklara). Jag vet, sjukt pinsamt att jag har köpt ett piecringsmycke som jag inte kan använda för att jag är för dum för att öppna det men jag trodde ju att jag skulle lyckas så jag vågade inte fråga i affären, ville inte framstå som värsta puckot :P.

Idag slutade jag halv tolv, fast jag åt i skolan så jag kom inte hem förrän vid halv två. Imorron är vi lediga och på onsdag också. Shit alltså, Spyken är inte så dumt ändå.

(Jag saknar dom, väldigt mycket)

Jag har bestämt mig för att bleka håret en gång till. För just nu har mitt hår typ 14 olika nyanser och ingen utav dom nyanserna är min egen egentliga hårfärg. Plus att jag vill bli blond till sommaren. Ja, jag ska försöka hinna med att bleka det innan den här veckan är slut.

(vi ska/måste dit i trean)

söndag 25 maj 2008

I Remember Your Sound

Shit alltså. Jag är helt utmattad, både psykist och fysiskt.
Om man säger såhär, jag är ledsen. Skitledsen, för jag saknar alla personer från Rwanda. Det är så himla surt att dom har åkt hem.

Vi träffade dom i torsdags första gången. Alla var verkligen skittrevliga och underbart snälla. Jag hade nästan inga förväntningar för det första mötet med dom eftersom vi knappt hade fått någon information alls om vad vi skulle göra men det var lätt över förväntan även om jag inte hade några. Jag har haft skiiiitkul och själva uppspelet blev skitbra. En utav de bästa grejerna jag gjort inom teatern.

Jag var med i en intervju också, till en film. Det var också roligt, fast intervjuaren ställde ganska konstiga frågor. Eller i början så var dom helt normala men efter ett tag så bad hon mig jämnföra Sveriges kultur med Rwanda Hallå lixom? Skitkonstigt och det var inte förrän efteråt som jag faktiskt tänkte på vilka sjuka frågor hon ställde.

På lördagen hade vi uppspel och det gick jättebra. Stående ovationer (vill ju inte vara den som är den men attans vad bra vi var) och Charlotte gav oss mycket beröm (första gången?). Vi bestämde oss att eftersom vi kanske aldrig skulle träffa the Rwanda people igen så ville vi hänga med dom. Malin var ensam hemma så vi bestämde oss för att alla skulle ses utanför stadsteaterns entré kl 8 och gemensamt gå till Malin. Dock blev jag ju som vanligt skitförsenad (även fast jag skyndade mig som bara den) som jag och Maria bestämde oss för att träffas direkt hos Malin istället. Fast även fast jag och Maria kom 20 minuter efter själva avtalstiden så var vi faktiskt först. Det dröjde typ 40 minuter innan alla kom.

Sedan festade vi. Och jag trodde ju att vi svenskar skulle behöva skämmas som fan för det svenska sättet att festa (vi super som svin och dansar som förstoppade slampor) men om jag säger såhär, afrikanerna var ännu värre (förutom att dom var 5000 gånger bättre på att dansa). Jag trodde att dom skulle titta snett på oss för vårt sätt att festa man igen ser man vilka fördomar man har som egentligen bara är ren och skär bullshit.

Vi kom till Annas fest ganska sent. Egentligen så var ju inte alla bjudna i från början men sedan hade tydligen Malin pratat med Anna senare och då hade hon sagt att det var okej. Vilket var skönt för då slappt det bli awkward stämning som jag ett tag trodde att det skulle bli. Sedan festade vi med afrikaner, shit vad roliga dom var. Och Angel fick till det, med en kille från Vipan som jag känner lite grann. Det var kul att se. Sedan fick dom helt plötsligt skitbrottom för dom skulle vara på flygplatsen klockan tre eller nått (klockan var kanske kvart över ett när dom kom på det) och då försökte vi ringa en taxi, vi satt i telefonkö i en halvtimme (27 minuter för att vara exakt) och vi kom i alla fall inte fram. Då var klockan kanske tjugo i 2 eller fem över halv och Angel sa att dom antagligen skulle behöva gå. Men det hade tagit dom 45 eller 50 minuter så jag ringde min mamma och bad henne snällt att hon skulle skjutsa dom tillbaka till hotellet. Min mamma är gos för hon hade struntat i att dricka vin om det skulle skita sig (vilket det ju typ gjorde) och hon hämtade dom i morfars bil (jag hade glömt att morfar hade vår bil eftersom han var upp i sommarstugan) och morfars bil är liten och dom var 6 stycken, 7 med mig (eftersom mamma passade på att skjutsa hem mig också eftersom jag skulle jobba idag) så alla fick sitta i varandras knä. Alla var skittacksamma och kramade om min mamma för att hon skjutsade dom (dom sa att vi var lika, tack?). I bilen blev det dock lite konstig stämning, jag vet inte var det var men det blev lite konstigt bara.
Sedan när vi var framme så steg jag ut ur bilen och kramade om alla.
Det känns alltid så konstigt med sådana avsked, när man ska säga hej då till folk som man umgåtts väldigt intensivt med en tid och som man vet att man kanske aldrig träffar igen, aldrig. Det kändes så himla konstigt, samtidigt blir man inte ledsen på det sättet (i alla fall inte jag) eftersom man inte riktigt fattar det, att man kanske aldrig träffas mer. Jag kommer sakna dom, jag saknar dom. Vi måste hålla kontaken och alla vi klassen vill nu åka till Rwanda i trean. Om vi alla kommer överens om att kämpa för det så tänker jag ta mig tusan göra med med näbbar och klor som det lustigt heter (mun och naglar). Söka bidrag, sponsorer och fonder och hela kittet, så kommer vi kanske dit och kan träffas igen. Det hade varit så underbart kul.

Experience for life.

söndag 18 maj 2008

Broken? Lite grann

Faller för trycket, anyone?

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? HAHA, nej.

2. Har du sett din bästa vän gråta? Ja.

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten? Sådana där multivitmintablietter.

4. Vad åt du senast? Äpple.

5. Har du fått någon komplimang idag? Jag tänker...

6. Har du varit med i en rättegång? Jag tänker fortfarande på förra frågan...

7. Är du polare med grannarna? Kompis (?)

8. Vilka språk pratar din mamma? Svenska, Engelska och lite Danska.

9. Vilka länder har du bott i? Sverige(?)

10. Senaste piercingen? Naveln

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? Buss till Taizé :) Buss i 21 timmar.

12. Gay? Nej, jag för är straight.

13. Har du däckat/spytt för att du druckit? Ja, för det har jag.

14. Har du äggat någon? När jag var liten äggade jag ett fönster.

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? Jag är för okreativ.

16. Suger det här? DU suger kanske.

17. Har du varit på stranden? Nej, jag är kristen och alla kristna har ALLTID tråkigt!!! SÅ DET ÄR SÅ.

18. Har du haft en stalker? Ja, han under min säng nu.

19. Minns du dina/din musiklärares namn? Niklas, the one and only.

20. Hur bra är din syn? Jämnfört med vadå?

21. Har du varit på ett party? Och vi förökar oss genom delning.

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? Om en tjock man som var godare än jag simmade bredvid.

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Oh no you wouldn't.

24. Har du varit utomlands? Ja.

25. Har du sett din bästa vän naken? Min bästa kompis är alltid naken.

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Mina föräldrars xD.

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? Nej, jag skulle skylla på nån annan ändå.

28. Var är dina syskon just nu? Min syster är i Budapest och min lillebror på sitt rum.

29. Vad var den senaste drömmen som du minns? Typ att jag sprang nånstans.

31. Vilken tid gick du upp imorse? Alldeles för tidigt.

32. Vad ska du göra i helgen? Det är långt tills dess, men min kompis ska ha 18års-fest och jag ska jobba.

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "Jag ringer dej imorgon. Puss sov gott" Från Essie.

34. När var du riktigt sjuk senast? Jag blir inte sjuk (ta i trä).

35. Vem är den senaste kändisen du tog på? När jag var med pappa på en marknad för ett tag sedan såg jag Knut från "antikrundan", Jag ville ta på honom men fick inte för pappa.

36. Vad finns i din bakficka? Outforskad mark.

37. Har du färglinser? Nej.

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? Borstade mina tänder.

39. Vad är det första du gör på morgonen? Somnar om.

40. Vad ska du göra efter det här? Sova förhoppningsvis….

"LÄS BIBELN... inte du!"

Vilken helg alltså. Min skor är stulna, dom blev det igår. Någon idiot tog dom, och vem det än var så är denna personen en fitta :) Eller nej, jag vill inte smutskasta det kvinnliga könsorganet, pinsam jävel låter bättre, till och med lite grovare.

I fredags träffade jag Essie, igår också. Fredgas natten slutade med att jag och Essie hamnade hos några killar vi aldrig sett förut, blev inbjudna på någon efterfest där alla var 20+ (och det var ett ganska stort + till och med, det vill säga att de var ganska högt över 20, åtminstone de flesta). Sedan dansade essie med ett paraply, haha hon var full.

På lördagen var jag med Essie igen, jag sminkade henne innan vi stack ut. Shit jag ska aldrig bli sminkör, det kommer bara sluta med att jag petar ut någons öga med en kajal. Den enda vettiga person jag kan sminka är mig själv.
När vi väl kom ut ur Essies stökiga lägenhet åkte vi då buss till Linero. Jag hade inte på mig mitt kors och jag har använt det så mycket att jag har börjat känna mig naken utan. Dock så kom det ut att jag var kristen ändå (jag skrek väl typ ut det så högt jag bara kunde eller nåt) och jag blev naturligtvis kritiserad. Dock är jag tydligen inte riktig kristen. Enligt personerna igår så fördömmer alla kristna alkohol och sex. HA! Ja visst, alla vet att vi kristna förökar oss genom delning, och nattvardsvinet är ju i själva verket hallonsaft.

Idag jobbade jag tillsammans med Lykke, sööta barn :) Efter Gudstjänsten satte sig Lykke på mig bokstavligt, det var kanske en bra grej egentligen för jag kände att jag blev lite smalare. Sedan träffade jag pappa :D Han och Ann-sofie var nere för att måla om farfars lägenhet och sedan åkte de till Lund och så gick jag och Calle ut och åt med dom på restaurang, jag blev mätt.
Sedan gick vi och köpte choklad och guess what?! I affären (inne på Alhgrens, som är en väldigt liten affär) var Sissela Kyle, en utav världens coolaste kvinnliga komiker!!! Shit alltså, hon är typ skitball. Dock såg hon lite sliten ut, man är ju så van vid att se henne på TV med en massa smink och ljus. Men alltså, fan vad coolt det var, en one och a lifetime upplevelse :)

Nu ska jag...

söndag 11 maj 2008

Jag är missmatch

Jag skiter ta mig fan i att plugga.

Jag träffade Lykke på jobbet idag och jag fick äntligen skitstövlens e-mail (yees) nu jäävlar ska jag träffa honom i sommar och ha sex med honom (om allt blir som jag vill), dock vet han inte om det ännu, men det löser sig.

Jag sitter vid datan nu och äter daimglass, VARFÖR GÖR JAG DET? Jag skulle ju sluta äta skitsaker. Vad hände med "nu-ska-jag-sluta-äta-godis-o.d-och-få-värsta-snygga-platta-magen-till-sommaren"? Jo, det hände inte alls. Jag blir så ledsen, men jag får sluta imorron, då är det ju ny vecka och då jävlar (visst?).

På tisdag har jag Naturkunskapsprov, hela mitt slutbetyg hänger på det resultatet, EHAH nej tack. Jag är skitrött men jag måste plugga. Jag har en plan, första skriver jag klart Kuttin (som i princip redan är klar) och skickar den till Helena och sedan sover jag och SEN pluggar jag naturkunskap (med betoning på "sen").

punkt

Das Auto

I fredags åkte jag och till Sjöbo (?) och träffade Rebecka. Vi var hemma hos Malin och fixade oss innan vi åkte iväg till festen (eller som man kanske hellre ska säga THE vårfest!).
Jag vill ju inte vara den som är den men FAN vad snygg jag var, trots att mitt hår var missfärgat och pissrött (aldrig mera avfärgningen efter svart hår, rakar fan hellre av det nästa gång).
Jag hade på mig en vit klänning, som numera är rosa och gul (xider och öl, vårfestens signumdricka, plus vodka), mina röda skor med kilklack och det var det.
Jag tog som vanligt längst tid på mig att sminka mig och göra min iordning (jag under tidspress funkar inte, kollapsar typ) så därför var jag sist in i bilen. Fick sitta bredvid en Tobbe och en söt Bea som mest pussades hela tiden (sjukt söta är dom men jag blir la typ lite bitter, jag känner hur den 40-åriga, surfittiga ensammamman börjar krypa i mina blodådror).
Rebeckas hår (på huvudet) var skitsnyggt och lockigt till tusen.
Tänk dej långt blont lockigt änglahår och blå ögon, henne kan jag gifta bort och dessutom bli rik på köpet, fast lockarna var inte riktigt naturliga. Hon hade fått lite hjälp av Batman (som har en skitsnygg tungpiecring, tänkte bara berätta det) och hennes magiska locktång.
Kvällen var på hela taget ganska lyckad, lagom mycket alkohol i kroppen och lagom ont i fötterna. Dock fick jag mitt mest misslyckad fyllestrul sedan en lång tid tillbaka (orkar inte tänka på när det var, får ångest). Seriöst vad är det med fulla killar och kyssar? Det GÅR inte!
Hur ska man säga detta snällt? typ STÄNG KÄFTEN DU SALIVAR NER HELA MIG!!!!!!!
Inte helt okej, efter att jag kysst honom var jag tvungen att kolla så att alla delar i mitt ansikte satt kvar så att han inte hade ätit upp dom. Kändes som att han hade svalt min näsa och då måste han verkligen ha ansträngt sig.
Jag sov hemma hos Malin i hennes gästrum, det var ett mysigt rum och hennes katt kom in och pep och ville bli klappad hela tiden. Han/hon liknade min katt ganska mycket, eller ja båda är svarta i alla fall.
Jag såg två personer från Spyken på vårfesten, tänk vad världen är liten ändå.

Shit jag måste fan plugga nu...

onsdag 7 maj 2008

Johanna kramar mig bakifrån(?)

Jag är hemma igen och jag vet inte varför. varför är jag hemma igen?
Tillbaka från Taizé. Bort igen, försvunnen lixom.
Taizé var underbart. Många svenskar och JÄTTEMÅNGA holländare.
Nu de senaste dagarna sitter jag som på nålar och väntar på att email-adresserna ska komma. Det tar för lång tid.
Jag längtar tillbaka, hela tiden. För även om jag hade all tid i världen så hann jag inte med allt jag ville, så är det alltid. Men just nu känns det enda som att jag hann med det viktigaste.
Nu längtar jag till juli. Då ska jag ut på Interrail tillsammans med Es och Petra. Vi, eller ja, dom har planerat om resan. Det var bra för som det såg ut innan så skulle vi resa till alla ställen som fanns på kartan i hela Europa. Vilket vi inte hade hunnit.
Men jag har kommit på att vi ska till Holland, lätt att vi ska till Holland. Kom igen, det finns holländare där.
Jag sitter nere på Södra nu och skriver, min lärare är en fitta, jag orkar inte med henne. Måste skolan vara såhär jobbigt?
Ha, det tänker jag inte gå med på alls.