fredag 25 april 2008

Det är skönt att nysa

Shit, shit, shit, shit, shit...

Imorron vid den här tiden är jag antagligen någonstans i Tyskland. Ojojoj.
Vi åker klockan halv 2, eller så var det halv tre imorron. Jag ska sova över hos Lykke. Så jag ska snart dit. Men jag har inte packat klart. Jag har knappt börjat...
Men det löser sig säger jag :)

Imorron. FRANKRIKE :)

tisdag 22 april 2008

Jag kan inte hjälpa att du är ful och inte har några vänner.

Shiit, nu är karusellen igång på riktigt!!
Idag körde Petra en avfärgningskur på mitt hår. Det skulle gå från svart till blont. Så blev icke resultatet...
Jag var jävligt orolig ett tag att jag få tomatrött hår med blonda slingor men så blev icke resultatet heller.
Resultatet blev mörkt brunrött, typ. En hårfärg jag aldrig haft förr. Och med tanke på hur mitt hår HADE kunnat se ut efter en sådan avfärgningskur (den är inte nådig ska jag säga) så är jag ändå hyfsat nöjd med resultatet. Med andra ord är jag snygg.
Det sa till och med Eli när hon upptäckte att jag hade färgat det, hon sa: Nej shit vad snyggt, jag tycker nästan att den hårfärgen är snyggare än svart, och blont.
Typ något sånt sa hon, vilket gjorde mej glad :)

Igår klättrade vi på gympan nere vid Östra Torn. Det var skitkul för jag har aldrig klättrar för. Vi hade två instruktörer. Den ena hade gått på Spyken för ungefär 20 år sen (coolt?) och den andra var snygg. Det var lite du-får-ta-mig-hårt-mot-klätterväggen-om-du-har-lust faktor när man såg honom.
Eller, nu låter det som om han var en grekisk Gud, det var han inte, han var bara snygg. Men det är något med killar som är bra på något, skitsamma vad du är bra på bara du är bra på något (helst ska du vara bäst), då blir du sexig nästan oavsett hur du ser ut (så länge du inte har puckelrygg eller är tjock, då bangar jag). Jag menar, du kan fan vara bra på plockepinn, bara du är tillräckligt duktig så går jag fan igång xD

Nu ska jag sova. Elinor ska sova inne hos mig inatt och vi ska prata om Brantås och om sommaren.
Den 24:e maj ska vi dit :) Ih! vad kul.
Om fem dagar åker jag till Frankrike :)

Jag ser det som en öppning

Livet är för stort för att jag ska kunna definiera det. Det är för mycket lixom och eftersom jag inte vet vad livet är för något så har jag så svårt att göra något av det.
Men jag vet ju ändå vad jag vill, eller nej föresten, det vet jag inte alls. Jag har ingen jävla aning om vad jag vill.
Däremot är jag jävligt säker på vad jag inte vill. Jag ska lova mig själv redan nu att inte bli en sån som inte gör något av sitt liv.
Jag vet ”äldre” folk som fortfarande inte vet vad de vill göra med sitt, trots att de (enligt mig) borde ha bestämt sig för längesen. Får de inte panik för att livet rinner ur deras händer? Jag skulle ha fått det. När jag ser hur misslyckat folk inte gör något av sitt liv, bara driver runt. Då får jag ambitioner om hur jag inte vill att mitt liv ska se ut om 10 år. ”Inte sådär i alla fall”. Och även om jag inte vet något om livet så vet jag att det är för kort för att slösas bort.
Om höjdpunkten i vissa personers liv verkar vara att dricka sig full på mellanöl och sjunga falskt i en inrökt tvåa?
Nej tack, jag tror jag avstår.
För det är INTE det jag vill göra med mitt liv.
Jag vill leva det. Varför ska det vara så svårt att göra det? Det känns som att jag går runt och väntar på att livet ska börja. Efter studenten, tänker jag hela tiden, efter studenten då är jag fri och då jävlar.
Men efter studenten är jag inte fri, då väntar nytt ansvar och nya förpliktelser.
För att komma någonstans så måste jag tjäna pengar. Nya tankar dyker upp: När jag tjänat ihop tillräckligt mycket pengar, då jävlar!
Men det slutar med att man fastnar på ett tråkigt O-stimulerande jobb som man hatar med medelinkomstlön. Skaffar partner och barn och vips så är man medelålders och har en massa ungar på halsen.
Man fastnar, och kommer ingenstans.
Missförstå mig inte, jag vill gärna ha barn i framtiden. Men det känns som att jag kommer missa den tiden däremellan på grund utav att jag inte tar tag i mitt liv. Man tänker att livet är för kort, samtidigt som man får höra hela tiden: Men du har ju hela livet på dig att bestämma dig.
Men livet är ju för kort.
Jag vill bestämma mig nu, så att jag gör något med mitt liv. Jag vill inte bara låt det passera framför mina ögon bara för att jag är för osäker och rädd för att kunna ta tag i saker, för att jag är för rädd över var jag ska hamna. Men vad som helst är ju bättre än att sluta sitt liv på samma plats som man startade.
Jag vill inte sluta så, jag vill uppleva saker. och jag vill framförallt inte sluta som en bitter kärring om 40 år som gnäller på dagens ungdom bara för att jag är avundsjuk på att de fortfarande har en chans att förändra.
Oavsett vilken ålder man har så är man antingen för gammal eller för ung, det passar lixom aldrig. För folk bara skrattar åt en.
Om fyrtio år är det jag som kommer att sitta och säga åt barn i samma ålder som jag har nu: Men du har ju hela livet på dig att bestämma dig.
Nej, det har man inte, ibland måste man bestämma sig nu för annars passerar tillfället man väntade på så länge, så helt plötsligt är det borta. Då är det försent.
Det känns som om livet hela tiden ligger framför mig och inte låter mig göra sällskap med det. ”efter studenten” ”när jag tjänat mina pengar” då jävlar ska jag leva, men livet har redan börjat! Det började för längesen, det är bara jag som skjuter fram det på grund av att jag tvivlar på min egen förmåga att lyckas. Jag tror inte att jag kommer lyckas, det tror jag faktiskt inte. Men det vet jag ju inte förrän jag har testat, oh det sista jag vill är att sitta i min gungstol när jag är 70 och ångra att jag inte gjorde det jag ville, fan jag har ju antagligen bara ett liv. Det finns redan en massa saker som jag ångrar att jag inte har gjort. En massa saker som inte är avbokad på min ”to-do lista”, det ska fan inte bli ännu fler.
Mitt liv ska inte bara passera obemärkt, då kan jag ju lika gärna dö nu. Jag vill inte bara vara ett människoliv på jorden som levde där ett tag. Jag vill göra skillnad! Alltså, jag kräver inte utav mig själv att jag ska rädda jorden (även om det vore trevligt), men jag vill inte bara leva mitt liv bara för att ha levt det. Jag vill göra något av det.
Jag tänker inte acceptera att det är ”försent”.

måndag 21 april 2008

För mycket?

Jag har kommit på att jag nog är höger bara för att provocera resten av befolkningen. Eller inte bara men mycket därför. Men då kommer det fina fram till mig. Jag är inte moderat, inte vad jag vet i alla fall. Jag har inte bestämt vilka åsikter jag ska ha om alla dagens problemfrågor. Folk bara utgår från att jag är höger bara för att jag har en viss åsikt i en fråga, skitsamma vilken åsikt jag annars. Folk bryr sig inte om att fråga igen.
Plus att i Sverige är allting så svart och vitt. Man kan aldrig ändra åsikt om man en gång har uttalat sig om den. För då är du en svikare som vänder kappan efter vinden.
Fast å andra sidan, jag vägrar bli vänster bara för att samhällsidealet är så, för det gör det och säg inte emot. Ung vänster har ju fan invaderat hela stan och jag menar inte att det är dåligt (även om jag tycker det) utan jag menar i dagens samhälle så MÅSTE (?) du vara vänster. Eller måste, men du ska vara det. Titta bara på alla vänsterpropagerande musik. Svenska akademin tillexempel. Vet du NÅGOT högerpropagerande band i dag, kontakta mej i sådana fall.
Knappast för att detta spelar någon roll. Jag menar, jag är en person, EN. Det spelar faktiskt inte så stor roll vad jag tycker, plus att jag inte är myndig och det är år till nästa val. Så vad jag, en flicka utan rösträtt, tycker spelar faktiskt ingen som helst jävla roll. Den politiska syn som vänstern har är ju idealet, men kom igen. Hur länge satt socialdemokraterna? För länge enligt mej. Och jämför bara vad höger har åstadkommit på den korta tid som de suttit. Visst, dom har tagit bort T+, vilket är lite tråkigt. Men det rör inte mej ändå eftersom jag aldrig hade T+. Och ja, många av mina kompisar är arga för att tobaksskatten har höjts. Men jag tycker att det är bra och ser verkligen inte något motargument dom väger upp mot de förargument som finns. Kom igen, tobak är ju för i helvete farligt. Rökning dödar remeber? Och det påverkar ju inte bara den som röker. Det är sjukt störigt. Hela samhället är rökanpassat och det är ju ickerökarna som får flytta på sig. Vissa som röker frågar inte ens om det är okej att dom röker i ens närhet utan man måste be dom låta bli när dom tar fram ciggen; Snälla, rök inte i närheten av mej är du snäll.
Och då är man en torris. Jag blir seriöst arg. Jag vill inte veta hur mycket skit jag fått i mej på grund av passiv rökning. Jag har aldrig rökt eftersom jag har ”sagt nej” (?) men jag får ju knappast något för det…
I alla fall. Det var ju inte detta jag skulle snacka om. Så, jag har fått sjukt mycket kritik överallt för att jag tycker som jag tycker. Folk utgår tillexempel från att jag är moderat. TAH! Jag kallar mej inte moderat, jag vet ju knappt vad partiet står för så då kan jag ju knappast gå runt och säga att jag tycker om deras åsikter eftersom jag inte vet något om dom. Fast jag kallar mej moderat ibland på skoj. Mest för att jävlas. Det är faktiskt ganska kul att vara den enda ”moderaten” i min klass (jag och Petra). Med tanke på att jag får ganska mycket skit för mina åsikter. Inte för att min klass tycker att jag är dum i huvet (eller det kanske dom gör, det vet jag inte) men när vi har diskussioner i klassen kan man ju lugnt säga att det är jag (och Petra) mot världen (haha). Eftersom jag går på lunds vänsterskola så får jag väl stå ut…
Min dramalärare sa för ett tag sedan är det inte är så stor skillnad mellan kvinnornas situation idag och under 1800-talet (gnällfeminism någon?). HAHA, nejnej. Såklart det inte är någon skillnad på kvinnornas situation idag jämfört med 1800talet.
Jag menar, på 1800-talet fick kvinnor inte arbeta alls, vi fick inte ärva pengar (bland annat) från döda släktingar, vi fick inte äga något själva och vi fick inte syssla med politik.
Att säga att det inte förändrats sedan dess tycker jag är en kränkning mot dagens kvinnor. Skulle inte vi har kommit någonstans sedan 1800-talet?
Min dramalärare kan ta sig.

söndag 20 april 2008

Är jag uggla?

Igår, kan man säga, hade jag den värsta fyllan jag någonsin haft i hela mitt liv. Vilket är patetiskt.
Vi var i Danmark, jag drack för mycket utav en för stark dryck. Efter ett tag kunde jag knappt gå och det slutade med att jag spyde. Äckligt? eh, JA!

Men det var dock inte så jobbigt att ta sig upp ur sängen nu på morgonen som jag trodde att det skulle vara. Det funkade faktiskt och jag är nog egentligen inte jättebakis idag. Jag är bara utmattade. Det är i och för sig inte heller bra, men ändå.

Det gick ganska bra på jobbet, och jag måste säga att Dan är nog världens skönaste präst. Det var dop idag, en flicka som hette saga skulle döpas och när hon hade blivit döpt sa Dan: Jaha, Saga, välkommen till församlingen Du blir i och för sig inte medlem i denna församlingen utan i Torns men det får väl gå bra ändå.
Han är fedt skön, min präst.
Lykke var i sthlm så hon missade jobbet, den jävlen. Fast hon har det nog jävligt kul däruppe.
Rebecka är också där minsann, varför är alla i Stockholm utom jag?

Nu ska jag skriva på mitt historiaarbete om Sovjet och sedan ska jag sova och sedan ska jag skriva på engelskaredovisningen. Jag har alldeles för mycket skolarbete, dom som säger att estet är slappt kan TA SIG!!!

OM FEM DAGAR ÅKER JAG TILL TAIZE (Jag tror det är fem dagar iaf, jag orkar inte räkna dom)

onsdag 16 april 2008

Så är karusellen igång

Jag sitter i skolan i E11. Vi har historia och får använda lektionen till att skriva på våra historiaarbeten. Det är najs fast jag har inte gjort något, which is not najs...
Sovjetunionen. Sjukt intressant, sjukt stort, sjukt jobbigt, men fortfarande sjukt intressant. Dock är jag lite för lat för att orka börja jobba med ett arbete innan klockan tre på natten kvällen innan arbetet ska in. Men det ska det bli ändring på. Fast arbetet ska vara inne imorron, jaja jag får väl sitta uppe hela natten, det är inte mer med det.

Jag har köpt avfärgningsmedel nu och snart ska mitt hår blekas. Jag har länge tänkt färga håret tillbaka till blont men jag är lite orolig. Jag är ju så jävla snygg i svart hår... Men jag är ju snygg i blont också...
Det är inte lätt att vara en skönhet som klär i allt :P
Men det ska bli blont till sommaren i alla fall. Kommer inte palla med att det blir solblekt och sånt då vill jag ändå ha blont hår.
Så till helgen ska blekningsprocessen börja. Tills dess ska det svarta håret få vara kvar.

tisdag 15 april 2008

This is fucked

Sitter i skolan, högst upp i ett rum i d-huset. Det finns typ ingen luft alls härinne, det är skitkvavt och jag börjar få ont i huvudet... Och bli irriterad.
Vi ska skriva om en film vi har sett på Engelskan. Jag och min grupp har sett This is England (fan vilken bra film, se den!!) och nu ska jag skriva någon slags utvärdering. Såhär långt har jag kommit:

This is England

This is England is a movie about a young boy (Shaun)


Med andra ord, inte långt. Och min huvudvärk blir bara värre. Varför ska det vara så satans svårt för skolan att kunna installera ett hyfsat luftsystem så att man kunde koncentrera sig på lektionerna. Det orkar inte skriva nu, det finns inte tillräckligt mycket syre här inne för att kunna tänka. Jag börjar bli arg just för att jag är varm och inte kan andas ordentligt. Hur fan ska jag kunna skriva en text om en film när hjärnan håller på att få skador på grund av syrebrist jag bara undrar(?)
Jag är arg, på grund av att mitt blodsocker (eller nåt) sjunker undan när det inte finns syre och att mitt huvud spränger och att det är så varmt så att.... AAAAHHH!! jag vet inte vad det är som är så varmt så att... AAAAAAHHHH!!! Jag blir skitsur, jag kan ju fan inte formulera mig... Nu ska jag gå ut och andas så att jag inte dör av syrebrist eller sprängs för att jag är så satans irriterad (på grunda av att det inte finns något syre) sedan ska jag ner gå ner till södra och ANDAS!!!!!!

måndag 14 april 2008

Ben&Jerry

Nu är jag hemma. Och jag har problem. Dels börjara jag bli stressad inför det stora STORA arbetet som vi ska lämna in i historia på fredag. Har jag börjat? Nej.
Shit och dom säger att vår klass är satsig. HAHA!
Sedan så lyckades jag inte få med min cykel hem från skolan. Framhjulet åkte av ideligen. Nu står den på botufls någonstans, min dumma jävla fina cykel. Jag fick iallafall inte hem den, fast jag försökte göra någon slags alternativ lösning/laga cyklen. Ja, det gick ju bara halvbra eftersom cyklen står kvar på Botulfs...
Efter att jag frsökt laga cyklen var jag så arg så jag gick och köpt Ben&Jerry glass. Jag hade klackskor på mej. Inte helt skönt. Jag har aldrig haft så ont i mina fötter under hela mitt liv. Eller, kankse när jag var i Danmark på Retro (skittråkigt disko, åk aldrig dit, alla människor där är typ 16) och hade på mej Elis skor som var för små. Men dom hade iaf inte klack på sig....
Så nu har jag ätit Ben&Jerry glass och jag mår lite dåligt...
Fast jag får passa på att frossa idag för idag är sista dagen som jag får äta godis (here we go again). Jag, Eli och Majs ska från och med den 15 april (imorron) börja tänka på verkställa våra vinterkroppar inför beach 08 (haha).
Jag vet vad många av er tänker och dte gör mej trött. Men jag ska agumentera emot någon annan gång när jag har tid/lust/ork. Huvudsaken är att jag vet vad jag vill, och vad jag inte vill. Och från och med imorron så vill jag INTE äta något mer godis (iallafall ska jag intetala mej det).

Way to much of everything

Så har det gått alldeles för lång tid igen sen förra gången jag skrev här. Jag känner lite palla på det va...

Jag är hemma nu, börjar inte för än halv ett igen och då har jag kulturhistoria eller med andra ord "fy fan vilket tråkigt fittämne". Kulturhistoria förkortas kuhi. Alltså blir det kutti efter ett tag och vem kan ta ett ämne seriöst som förkortas kutti...(?)

Jag var på förläsning idag om organdonation. Jag höll på att somna. Inte för att det var tråkigt, nej det var skitintressant men jag var så fruktansvärt trött... Jag måste börja sova mer på kvällarna och ,mindre på dagarna, därför tänker jag inte gå och lägga mej och sova en stund nu innan jag börjar, även om jag har en jävla lust...

Pappa var här igår. Han är nere i Lund för tillfället för att gå på utbildning och hälsa på släkten. Han och Ann-sofie var och tömde farfars lägenhet nu. Den ska säljas. Jag hade tänkt föreslå att dom skulle kunna ge den till mej men jag hittade inte rätt läge lixom... det få la va...
Så i alla fall, pappa var här igår och vi skulle gå på bio och äta på restaurang Vi på "medde" som Elinor gulligt nog kallar det. Och OJ vad mätt jag blev!!
Sedan såg vi på bio. Superhero, den var lagom b och mysig att titta på. Jag tycker om min pappa, fast hade jag träffat honom oftare så, dvs om han hade bott här nere hade jag säkert stört mej skitmycket på honom och bara tyckt att han varit jobbig. Nu saknar jag honom istället, det är bättre för då blir man gladare när man träffas (tankar från en 3åring?)
Egentligen skulle vi ha sömdags middag med morfar och Sten&Sara (förkortas SS) men vi va med pappa istället. Plus att Rut hade varit ledsen så SS hade varit tvungna att åka hem jättetidigt.

Ja, just det. Förra d-dagen var jag och Johanna på stadsbiblioteket för att få hjälp att mattesnubben (numera heter han även det på min mobil). Jag kan inte säga att jag lärde mej särskilt mycket. Fast han var ganska rolig att prata med. Med andra ord extrem. Han var väldigt kristen om man säger så. När jag frågade honom om han svor så börja han recitera Matteusevangeliets syn på supandet "du ska icke berusa dig på vin utan berusa dej på Anden" (vet inte om det verkligen är Matteus, bara gissar). Ja, det är väl ganska coolt om en person kan citera en massa bibelord men det är ju när man tar ut stycken från bibeln och tar ut det ur sitt sammanhang som det blir missförstånd om vad Gud menar. Shit, jag låter seriös, men jag tror att det flesta vet vad jag menar. Som det där med Åke Green (eller vad han nu hette), den där homofoben. Han säger att homosexualitet är skam men han kan ju komma tillbaka när han läst HELA bibeln (ska komma från mej som max läst 15 verser). Det spekuleras faktiskt om att Jesus och Johannes hade en "nära relation" till varandra som Dan mycket fint uttryckte sig...
Shit, läste precis på en bibelsajt att det även spekuleras i att Jesus och Johannes var kusiner. Varför denna incest? Jag ska sluta diskutera bibeln innan jag snackar ner mej alldeles för långt till något jag inte kan ta mej ur...
Det jag ville säga var, att den här mattesnubben inte lärde mej något om matte (inte särskilt mycket iaf), man att han var ganska rolig att diskutera med, tror jag. Eller nej, han var inte särskilt rolig att diskutera med heller. Skit samma, glöm det bara...

Jag måste sluta diskutera saker som jag inte har någon aning om... Som bibeln, jag kanske borde läsa den som en god kristen människa. Problemet är ju bara att den är så tjock. Jaja, nu ska jag gå ner och lägga mej på soffan och slappa innan jag beger mej tillbaka till skolan/kuttin. Bajs på självdisciplinen

.

torsdag 3 april 2008

Bara för att du är ful!

Åh vad mitt liv är skönt just nu. Hela scenisk produktionsgrejen är klar (men läraren kan fortfarande ta sig i röven) och det känns som att skolan äntligen fattat grejen och börjat tagga ner lite, vilket är underbart skönt. Jag har sovit idag på eftermiddagen när jag kom hem och igår gjorde jag fullständigt INGENTING. Och vet du varför? För att jag inte hade något göra, SÅ FUCKING UNDERBART...

Idag dissekerad vi fiskhuvuden på naturkunskapen. Det var jävligt äckligt men eftersom jag är en ganska äcklig person så tyckte jag att det var kul. Det kändes så jävla ball, jag kände mej som värsta kirurgen med scalpel och bensåg och grejer. Jag kan säga en sak, Fiskar har väldigt små hjärnor....
Eftersom Petra är en sådan fegis så fick jag typ dissekera hela fiskhuvudet själv, hon fick hålla i det. Jag kan fatta att hon tycket att det var äckligt när jag klippte itu skallbenet med en sax men jag kände mej bara sjukt jävla cool, Haha. Sedan hade jag sönder ett öga på fisken, det var också kul. Ja, att dissekera är kul. Vad som inte är kul är att komma hem och upptäcka att vi ska ha fisk med ost på till kvällsmat, inte coolt. Jag livnärde mej på ris...

Jag har föressten hittat min Ipod igen. Den har varit borta skitlänge och jag har saknat den lilla underbara saken. Min mamma hittade den och jag har aldrig älskat henne mer än då. Min söta lilla Ipod, jag har döpt honom till Bob, men kallar honom Babe, som den där grisen du vet...

Egentligen var det tänkt att jag skulle till Rebecka i helgen men jag får inte för mamma. Det funkar inte med skolan, för även om mycket tyngd har försvunnit från mina axlar så är det långt ifrån över. Nästa vecka har vi muntlig redovisning/prov i Kutti (jag hatar det där jävla fittämnet) och prov i matte (Ah-ha). Eftersom jag suger på matte så förbjöd mamma mig att åka iväg under helgen. Hon tänker tvinga mej att plugga matte tre timmar om dagen, ha det kan hon glömma. Det är lite surt för Jag saknar Rebecka och hade gärna velat träffa henne, fast mamma tar väl rätt beslut som vanligt...
Det finns en mattekille i trean som har som projektarbete att hjälpa personer med matteproblem (jag då?). Han har satt upp värsta gulliga lappen på skolan där han skriver att han är villig (haha) att hjälpa folk med matteproblem.
Han hade skrivit upp sitt telefonnummer också smsade jag honom och frågade om mattehjälpen och då ringde han mej. Fatta vad sjukt, en snubbe som jag aldrig, typ, har sett och ännu mindre pratat med ringde upp mej. Ah, det var bisarrt. Aja, är han duktig i matte blir jag lycklig för det är verkligen inte jag och jag behöver verkligen hjälp för detta provet. Provet innefattar allting som vi lärt oss hitintills i matte (press? nejnej).

Idag fyller min pappa år. Vi, hela syskonskaran, ringde till honom och sjöng och sedan pratade han med oss alla utom mej. Han la på när han hade pratat med Calle, mysig pappa jag har va? Haha nej, min skitunge till lillebror glömde bort att säga att jag skulle prata med honom. Pappa pratar alltid med Calle sist i vanliga fall och även om det inte var så nu så kunde ju inte pappa veta det eftersom min DUMMA lillebror glömde att berätta det. Jag är ledsen. Jag försökte ringa honom sen men nådde inte fram, jag får ringa imorron.
Jag saknar honom. Grattis pappa.

tisdag 1 april 2008

Klart som fan det går åt helvete med Sverige när alla är så jävla inkompetenta

GAH! Jag blir galen av längtan till den dag jag kan göra sånt..


Idag är det första april. Det är sjukt jobbigt för ingen vågar tro på något man säger om man berättar en historia för nån tillexempel. Jag luras ju aldrig så första april är lixom inte speciell dag för mej. Jag försökte luras när jag var liten men det gick ju bara halvbra. Folket som jag försökte lura gick aldrig på det. Sedan är det ju så taskigt att lura någon, eller det beror i och för sig på hur man lurar någon men vissa bus är ju inte roliga, bara taskiga.

Tillexempel igår så läste jag en gammal Kp-tidining (jag veet, men det var det enda som fanns att läsa och jag kunde inte sova) och i den tidningen så finns det ju en sådan bussida och det var seriöst helt sjuka bus. Jättemånga bus i den tidingen handlade i stort sett bara om att vandalisera. Typ om någon man kände skulle ha födelsedagskalas och så skulle man hälla salt i tårtan och en massa sånt skit. Det är ju bara taskigt...


Igår höll jag lektion i Capoeira, det var verkligen skitkul. Fan vad jag saknar att träna det. Igår då när jag lärde klassen det lilla jag kunde så kom jag ihåg hur jävla kul det är. Lätt att jag ska börja igen och fatta vilken bra träningen det är. Jag har träningsvärk :D

Jag har ju kontakt med en snubbe från Brasilien som håller på med Capoeira, han är jävligt ball. Han kan noll engelska och jag fattar ju inte portugisiska alls. Så det enda vi gör när jag vi snackar på msn är att först skriver han någor på portugisiska och jag svarar typ: Yes yes.

Sedan skriver jag något på svenska och han skriver yes yes...

HAha!

Lätt att jag ska åka tillbaka till Brasilien någon dag. Jag fick sån backflash igår om hur kul jag hade och jag gick ändå inte ut och festade så mycket eller något sånt senaste jag var där. Förutom när jag träffade den här snubben då.

Jag ska ta mig fan flytta till Brasilien och lära mig Capoeira på professionell nivå och lära mig volta. Detta ska ske mycket snart för jag vill verkligen bort från Sverige ett tag. Även fast jag tycker Sverige är fint och nu är det ännu finare eftersom våren börjar komma men ändå, jag börjar tycka det är tråkigt. Nä efter studenten, då jävlar :D inkompetenta


.